До участі у заході запрошуються представники громадських організацій та органів влади і місцевого самоврядування, експерти, вчені та фахівці водогосподарсько-екологічного напрямку, представники засобів масової інформації.

 Час та місце проведення засідання: 22 листопада, 12.00 год., м. Вінниця. вул. Хмельницьке шосе, 95, Вінницький національний технічний університет, головний навчальний корпус, 2-й поверх, ауд. 222.

Порядок денний засідання:

  • Стан формування Плану управління річковим Басейном (ПУРБ).
  • Залучення потенціалу науки та освіти для вирішення проблем басейну річки Південний Буг.
  • Організаційні питання роботи басейнової ради.
  • Різне.

Для отримання додаткової інформації можна звертатися до контактної особи: щодо самого заходу – Галузова Інна Вячеславівна  (0432) 52-09-74, 067-389-63-74, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.) – начальник відділу водних відносин та басейнової взаємодії Басейнового управління водних ресурсів Південного Бугу;

Акредитація ЗМІ: тел.: (0432) 52-09-74, (067) 389-63-74, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Довідково: 

Основними завданнями басейнової ради є сприяння забезпеченню інтегрованого управління водними ресурсами у межах території басейну Південного Бугу, надання пропозицій до проекту плану управління річковим басейном та оцінка його виконання, забезпечення узгодження інтересів та координації дій заінтересованих сторін щодо управління водними ресурсами, сприяння співпраці центральних та місцевих органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій, в т.ч. міжнародних.

Водна Рамкова Директива 2000/60/ЄС (ВРД ЄС) Європейського Парламенту та Ради від 23 жовтня 2000 року, яка встановлює рамки для дій Співтовариства у сфері водної політики, є одним з головних юридичних документів, відповідно до якого здійснюється управління водними ресурсами в державах-членах ЄС. Головною екологічною ціллю Директиви є запобігання погіршенню стану всіх поверхневих та підземних вод.

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»