Охорона навколишнього середовища - одне із найбільш актуальних питань. Ця проблема стосується кожної людини. Щоб нагадати суспільству про необхідність збереження природи і атмосфери, було засновано відповідне свято.

Його мета - розширення знань про екологію та її значення для людства. Подія відзначається щорічно 15 квітня.

Свою історію цей день веде з 1992 року. На Конференції ООН в Ріо-де-Жанейро, де обговорювалися проблеми навколишнього середовища, було підкреслено величезне значення екологічної освіти населення всіх країн світу в реалізації стратегії виживання і для сталого розвитку людства.

Основна мета сьогоднішнього свята - просування екологічних знань і формування екологічної культури населення, інформування громадськості про стан справ в області екологічної безпеки та про стан навколишнього середовища, а також виховання і підготовка громадянина, який вміє мислити екологічно.

Важливість екологічної освіти в сучасному світі вже ні у кого не викликає сумнівів і в багатьох країнах є пріоритетним напрямом навчання і виховання. Адже діяльність по формуванню екологічної культури населення та дбайливого ставлення до навколишнього природного середовища - це запорука безпечного майбутнього для всього людства.

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»