У четвер, 21 жовтня, басейнова рада Південного Бугу провела позачергове засідання.

Захід проходив в режимі онлайн й, окрім безпосередньо членів ради, участь у ньому взяли представники всіх зацікавлених сторін.
На засіданні члени ради заслухали доповідь начальника відділу водних відносин та водного кадастру РОВР у Миколаївській області А. Грищенка.
Він презентував основні напрями, стан реалізації інвестиційного проекту «Забезпечення питним водопостачанням сільських населених пунктів Казанківського, Новобузького районів та реконструкція водоскидної споруди Софіївського водосховища Новобузького району Миколаївської області» та коригований план заходів на 2021 рік (відповідно п. 4 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для реалізації державного інвестиційного проекту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 08.05.2019 року № 379 «Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для реалізації державного інвестиційного проекту «Забезпечення питним водопостачанням сільських населених пунктів Казанківського, Новобузького районів та реконструкція водоскидної споруди Софіївського водосховища Новобузького району Миколаївської області»).
За результатами презентації та активного обговорення члени басейнової ради більшістю голосів погодили пропозиції Регіонального офісу водних ресурсів у Миколаївській області щодо зазначеного інвестпроєкту.

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»