З 11 квітня 2022 року на всіх рибогосподарських водних об’єктах Вінницької області починається весняно-літня заборона на лов водних біоресурсів.

З метою забезпечення охорони та збереження у належному стані середовища існування, шляхів міграції та місць природного відтворення у рибогосподарських водних об’єктах у районі діяльності Вінницького рибоохоронного патруля встановлюється весняно-літня заборона на вилов водних біоресурсів у нерестовищах:

https://cutt.ly/YFqyZFt

ТЕРМІНИ ЗАБОРОНИ:

- у річках та їх притоках з 11 квітня по 30 травня (включно);

- у водосховищах, озерах, ставках з 11 квітня по 20 червня (включно) за винятком ізольованих природних або штучно створених водних об’єктів, наданих у користування для потреб аквакультури;

- у р. Дністер з усіма притоками з 11 квітня по 20 червня (включно).

Також нагадуємо, що триває заборона на вилов раків у всіх рибогосподарських водоймах з 1 грудня по 30 червня (включно).

Повідомляємо, під час нересту забороняється використання плавзасобів (човнів) у визначених місцях нересту, промислове рибальство, здійснення підводного полювання, проведення змагань зі спортивного рибальства, а також днопоглиблювальних, вибухових та інших робіт, добування будівельних матеріалів у місцях масового нересту водних біоресурсів.

ДОЗВОЛЯЄТЬСЯ любительське рибальство до 3 кг риби на одну особу однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком і спінінгом з берега у місцях, визначених у переліку та на інших водоймах в адміністративних межах населених пунктів.

Вінницьким рибоохоронним патрулем розроблена інтерактивна карта місць, відкритих для любительського рибальства однією поплавковою або донною вудкою із одним гачком і спінінгом з берега в межах Вінницької області, з якою можна оза посиланням.

https://cutt.ly/rFqyAPg

Закликаємо громадян бути свідомими і не порушувати правил любительського та спортивного рибальства. Якщо Ви стали свідком незаконного вилову водних біоресурсів прохання телефонувати на «гарячу лінію» Вінницького рибоохоронного патруля за телефонами: (068) 018-37-52 та (073) 004-86-06.

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»