Сьогодні, 5 червня, екологічна спільнота відзначає Всесвітній день охорони довкілля - День Еколога!

Святкування цього дня покликане привернути увагу громадськості до існуючих проблем довкілля й підкреслює гостру необхідність у зміні нашого відношення до природних ресурсів.

Всесвітній день охорони довкілля - це, мабуть, одне з найважливіших свят у році для свідомих громадян. Сьогодні кожен має змогу замислитись над тим, якої шкоди людство завдає природі і як кожен з нас повинен їй допомогти: здати відпрацьовану батарейку в утилізацію, відвезти перегорілу люмінесцентну лампу на переробку, заощадливо використовувати воду або просто вимкнути світло. У цей день хочеться від щирого серця привітати всіх екологів зі святом, адже саме Ви намагаєтесь зберегти довкілля для наших нащадків. Тож нехай Вас завжди супроводжують удача і розуміння в справах. Сподіваємось, що людство направить всі свої сили на збереження нашої планети.

Колектив БУВР Південного Бугу висловлює вдячність усім працівникам природоохоронної галузі за наполегливість і послідовність у розв’язанні екологічних проблем.

Сьогодні саме час  кожному з нас прийняти на себе відповідальність за турботу про нашу планету й активно сприяти її змінам на краще!

Наші контакти

БУВР Південного Бугу

Україна, 21100, м. Вінниця, вул. Василя Стуса, 7

тел./факс (0432) 52-09-00

 

e-mail: buvr.vn@gmail.com

гаряча лінія: 67-20-01

Ми в соцмережах: 

  

м. Вінниця 2024. Розробка сайту - студія «Webhit»